Mobilt Minilager

Om oss

Mobilt minilager.no er en del av Bra minilager-Gruppen som har som hovedmål og tilby alle former for lagerløsninger på markedet. Ønsker du å leie en lagringscontainer utkjørt til din bedrift eller deg privat så har vi egne lave priser og konsepter for dette.

Ønsker du å leie mobil container i forbindelse med flytteprosess så har vi lave priser på tilkjøring av lagringscontainer til fraflyttingsadresse, deretter kjøring til mellomlagring, hvor vi kjører lagringscontainer til ny adresse når tiden er klar for dette. Vi skreddersyr kundes ønsker og har vi ikke en fastpris på ønsket så lager vi et konkret tilbud. 

Vi opererer med nye lagringscontainere med god luftsirkulasjon. I disse kan man oppbevare det aller meste. Kundene bestiller over telefon eller i vår bestillingsportal i forhold til ønsket løsning. 

Alt er mulig og vi skreddersyr kundens ønske med ett godt tilbud. Mobilt minilager samarbeider med bra minilager i forhold til lagring på deres avdelinger. Vi har lagringsavdelinger i Oslo og Viken fylke.

Har du spørsmål så ikke så er det bare å kontakte oss på telefon eller mail.